Tarieven

Tarieven kPNI en Naet praktijk Monique

Hieronder vindt je de geldende tarieven Praktijk Monique. Check bij jouw verzekering of de aanvullende verzekering dit dekt. Het valt onder de alternatieve geneeswijze clausule. Ik zit namelijk bij de grootste beroepsverenigingen zodat de kans groot is dat een groot gedeelte tot alles vergoed wordt. Dit is afhankelijk van jouw verzekering en hetgeen wat je al gedeclareerd hebt.

Geldende tarieven:

  • Intake €117,50 *, er wordt 1,5 uur gerekend en kan uitlopen tot soms ruim 2 uur. 
  • Consult € 80,50 * afspraken tussen de 50 tot 65 min.
  • Kort Consult € 50,00 * afspraken van circa 30/45 min.
  • Betaling na afloop via pin. Declaraties kunt u daarna eventueel indienen bij uw verzekering.
  • Indien u met meerdere personen samen komt zal de prijs aangepast worden.

Mogelijke vergoeding door zorgverzekeraars:

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG (2.070207A), de MBOG (612 TL) en vermeld als Registertherapeut BNG® (609042). Elk jaar kan de verzekering de clausule of de condities veranderen. Ik raad je aan om aan het eind van het jaar te checken wat er veranderd. Ik probeer zoveel mogelijk te voldoen aan alle eisen dat er vergoeding is, maar dit kan elk jaar veranderen.

* Hierbij vervallen eerdere prijsafspraken. Prijzen kunnen periodiek aangepast worden.

 

lifestyle verbetering

Print Friendly, PDF & Email

Jij wilt je gezondheid verbeteren gebaseerd op een goed onderbouwde wijze. Maar ja, waar begin je. Laat je e-mailadres achter en je krijgt vrijblijvend mijn e-book met daarin de handvatten en achtergrondinformatie over de kPNI lifestyle met menu tips van mij.