morris met ADHD
Het verhaal van Janine (31)  wilde zich weer fit voelen, weerstand was laag en nog wat extra kilootjes kwijtraken :

De reden dat ik bij Monique kwam, is omdat mijn weerstand ineens verdwenen leek, ik me niet fit voelde en omdat ik wat kilo’s kwijt wilde. Al snel merkte ik door het veranderen van mijn eetpatroon op aanraden van Monique, dat mijn weerstand al snel verbeterde. Ook kreeg ik ineens weer zin om te gaan sporten om mijn fysieke te gaan aanpakken.

Niet alles in het nieuwe eetpatroon voelde voor mij goed, maar Monique kwam met goede alternatieven en bruikbare tips. Nu na 2 maanden heb ik het “eigen” kunnen maken en heb ik mede dankzij Monique een goede en gezonde doorstart kunnen maken. Ik ben 5 kilo kwijt en heb veel zin om er mee verder te gaan. Ook ben ik altijd welkom wanneer ik weer even een klein duwtje in de juiste richting nodig heb!

Print Friendly, PDF & Email

Jij wilt je gezondheid verbeteren gebaseerd op een goed onderbouwde wijze. Maar ja, waar begin je. Laat je e-mailadres achter en je krijgt vrijblijvend mijn e-book met daarin de handvatten en achtergrondinformatie over de kPNI lifestyle met menu tips van mij.