hooikoorts

Het verhaal een vrouw (middelbare leeftijd): na 20 jaar van hooikoorts af:

Na ruim 20 jaar hooikoortsklachten, zonneallergie en eczeem en bijbehorend medicijngebruik en allerhande zalfjes ben ik op zoek gegaan naar iemand die me van deze problemen af zou kunnen helpen. Via internet kwam ik op de site van Monique en heb ik een afspraak gemaakt. Baat het niet dan schaadt het niet was mijn instelling !

Monique kwam er al snel achter dat het grootste probleem lag bij mijn immuunsysteem en dat we dat o.a. door een ander eetpatroon en het toedienen van supplementen een stuk sterker konden maken en daardoor zou mijn lichaam niet meer zo heftig reageren op prikkels van buitenaf.

En inderdaad ik heb voor ’t eerst dit voorjaar praktisch geen last gehad van bloeddoorlopen ogen, nachtelijke loopneuzen, appel-allergie, lipeczeem etc etc. Het is haast ongelooflijk maar waar ! De medicijnen die ik van de huisarts kreeg heb ik afgebouwd en slik nu al bijna 2 maanden niets meer. In overleg met Monique blijf ik de nodige supplementen slikken en voel me daar prima bij !

Monique: ontzettend bedankt !!

Naam bekend bij Monique

 

Hooikoorts blijvend aanpakken

Als dit ook over jou gaat, lees dan ook het artikel op het blog over hooikoorts blijven aanpakken.

Print Friendly, PDF & Email

Jij wilt je gezondheid verbeteren gebaseerd op een goed onderbouwde wijze. Maar ja, waar begin je. Laat je e-mailadres achter en je krijgt vrijblijvend mijn e-book met daarin de handvatten en achtergrondinformatie over de kPNI lifestyle met menu tips van mij.