morris met ADHD

Toch zwanger… Het verhaal van M. 29 jaar, (naam bekend bij Monique), zeer onregelmatige cyclus met daarbij niet zwanger kunnen worden. Op het moment dat je jong bent en een onregelmatige cyclus hebt, vind je het heerlijk niet maandelijks dat “gedoe”

Toen wij een kinderwens kregen was juist die onregelmatige cyclus “gedoe”
Ik baalde van mijn lichaam dat het niet deed wat het moest doen. Soms had ik zelfs een cyclus van 52 dagen.
Gelukkig was Monique er om mij hierbij te helpen. Zij heeft er in verschillende stappen voor gezorgd dat mijn cyclus regelmatig werd.
Op het moment dat ik bij Monique onder behandeling stond wist ik dat ik in goede handen was. Zij heeft mij altijd het vertrouwen gegeven dat het goed zou komen.
Het is meer dan goed gekomen. Niet alleen mijn cyclus is regelmatig geworden. Wij zijn nu ook 10 weken in VERWACHTING!!!
Blijf er niet mee rondlopen ga naar Monique.

Zwangerschapswens of menstruatieklachten?

Zwangerschapswens en het lukt niet? Menstruatieklachten horen er niet bij, vaak kan er meer aan verbeterd worden. Ook bijv. bij Endometriose, Poly Cystic Ovaria Syndroom  (PCOS) of Premenstrueel Syndroom (PMS), daar kan ik je bij helpen om de klachten te verminderen of ondanks die problemen zwanger worden.
Print Friendly, PDF & Email

Jij wilt je gezondheid verbeteren gebaseerd op een goed onderbouwde wijze. Maar ja, waar begin je. Laat je e-mailadres achter en je krijgt vrijblijvend mijn e-book met daarin de handvatten en achtergrondinformatie over de kPNI lifestyle met menu tips van mij.