LIFE

LIFE staat voor Living Information Forms Energy. Het is een nieuwe generatie Biofeedback systeem, gebaseerd op allerlei trillingen, zeg maar frequenties. In het kort gezegd, het meet heel veel frequenties en via de hoofdband kan het daarna, waar nodig bepaalde frequenties terug geven waardoor via resonantie bepaalde systemen in je lichaam weer juist gaan functioneren. Het apparaat is TUV gekeurd als medisch apparaat. Alleen bij een pacemaker wordt afgeraden het apparaat in te zetten.

Waarvoor LIFE sessie

Het geeft heel veel inzichten op heel veel vlakken. Oa.van emoties, zware metalen belasting, hormoonstelsel, maar ook de status van vitamines, mineralen. Het is ook zeer geschikt om wervels weer te optimaliseren zodat rugklachten verminderen tot oplossen. Soms zelfs al de volgende dag.

Ik gebruik het veel om te zien of de mogelijke oorzaken die ik in de anamnese heb geconcludeerd ook onderbouwd worden door de uitslagen van de LIFE. daarnaast kan je zien of de ingezette behandelstrategie werkt, of supplementen ook door het lichaam worden opgenomen. Kortom, een voor mij waardevolle aanvulling. Maar is zeker niet bepalend voor de behandeling en het blijft vooral de kennis vanuit de kPNI waarmee ik werk.

Wanneer ingezet:

In principe ben ik geen bioresonantie therapeut. Het is voor mij echt een ondersteuning bij mijn andere behandelmogelijkheden. Maar wel een hele waardevolle. Daarom zal ik vooral mijn kPNI achtergrond in combinatie met TRM inzetten. Voor mij is dat de combinatie van het beste uit zowel de westerse als de  Chinese geneeskunde.

Hoe werkt de LIFE:

De Life werkt met een hoofdband waarmee gedurende circa 8 minuten allerlei frequenties gemeten worden en een waarde wordt aangegeven. Daarna kan er door middel van diverse soorten schermen allerlei gebieden worden bekeken. Van ruggenwervels, tot aan vitamines, mineralen en eiwitten. Maar ook bepaalde organen of meridianen. In principe kan er ook mee behandeld worden. Het is tenslotte een bioresonantie apparaat, maar dat is niet iets wat is als een losstaande behandeling doe.