Ben jij klaar om de oorzaak aan te pakken van de gezondheidsklachten? Ik help je hier graag mee. 

In mijn praktijk, sinds 2006, help ik jong en oud. Door mijn holistische kijk vraag ik net zo lang door tot ik door heb waarom jouw lichaam deze klachten heeft.

Mijn behandelwijze is gebaseerd op natuurgeneeskunde. Natuurgeneeskunde werkt met het principe dat het lichaam een groot zelfgenezend vermogen heeft. Wat ik doe is oplossingen aanreiken om jouw lichaam daarbij te helpen. Er is veel mogelijk. Ik zoek oplossingen die zowel logisch, als wetenschappelijk onderbouwt, vanuit evolutionaire overlevingsstrategieen en met oog voor de fysiologische processen van het lichaam, dus de biochemie .

Direct naar achtergrond info over de therapie.

Natuurgeneeskundige behandeling voor volwassenen en kinderen

Met mogelijkheden vanuit kPNI kan ik in mijn praktijk veel betekenen voor zowel volwassenen als kinderen. Mijn behandelingen helpen je het lichaam de oorzaak weg te nemen en doe je niet aan symptoom bestrijding. Dat is niet altijd eenvoudig, maar ik puzzel graag net zolang door tot we de oplossing hebben. Lees meer op de therapie pagina

Ik combineer de natuurgeneeswijze orthomoleculaire geneeskunde volgens kPNI met NAET. NAET komt vanuit de chinese geneeswijze, maar is eigenlijk een vorm van acupressure (dus massage, in dit geval over de kleren op de rug). Lees al onze ervarings verhalen

Ik, Monique van Poorten, nodig je  graag uit voor een gesprek waarbij ik je graag laat weten dat er ook voor jou mogelijkheden zijn. Graag tot ziens bij kPNI en Naet Praktijk Monique van Poorten. Want ik wil graag mensen helpen om van hun klachten af te komen. Ik blijf graag mee puzzelen voor een ieder, zelfs als die al van alles heeft geprobeerd. Wil je graag meer informatie of door mij behandeld worden?  Neem via het contactformulier contact op of bel direct naar 026 – 327 32 95