Contact met Praktijk Monique van Poorten

Als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken, vul dan hieronder het contactformulier in. Hierbij onze Privacy Verklaring.

Laat gerust een bericht achter. Uiteraard worden de gegevens vertrouwelijk behandeld. Of bel naar: 026-3273295.

Tijdstippen

Op afspraak op alle werkdagen overdag. Avonden in overleg mogelijk.

Lees svp ook de huisregels voordat je komt want daar staan een paar nuttige tips voor dat je naar de afspraak komt. Neem je verzekeringspasje de 1e keer mee.

De praktijk is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers ivm de trap, ik zit op de eerste verdieping. Er is wel een traplift voor mensen die moeilijk ter been zijn. In overleg is het mogelijk om hier een oplossing voor te vinden.

Routebeschrijving naar George Marshallstraat 26, 6836 KW Arnhem

Vanaf de A325 : afslag Elden, de Burg. Matsersingel op richting het CBR of Poli Zuid, bij stoplichten rechts de Marga Klompélaan in, na winkelcentrum links de Mr. PS Gerbrandysingel in, op rotonde rechtdoor, daarna 1e weg rechts de George Marshallstraat in.

Openbaar vervoer

Buslijn 7, halte Gerbrandysingel na het winkelcentrum in Rijkerswoerd. Volg daarna de routebeschrijving vanaf de Mr PS Gerbrandysingel. De bus komt ongeveer elk kwartier en het is maar een minuut of 8 lopen.

Stuur een bericht

1 + 2 =

monique croes in arnhem
Print Friendly, PDF & Email

Jij wilt je gezondheid verbeteren gebaseerd op een goed onderbouwde wijze. Maar ja, waar begin je. Laat je e-mailadres achter en je krijgt vrijblijvend mijn e-book met daarin de handvatten en achtergrondinformatie over de kPNI lifestyle met menu tips van mij.